OM OSS

Hotell Gillet – Ett mysigt hotell i gamla stan i Köping 

Hotell Gillet i Köping, vi är det lilla privatägda och charmiga hotellet med en extra familjär känsla. Hos oss är alla välkomna oavsett om man reser med familj, privat eller i jobbet. Vi ligger i en lugn och skön miljö i gamla stan, men Köpingsån alldeles intill. Hotellet har funnits sedan 1950-talet och har en lång historia av att erbjuda högkvalitativt boende till både affärsresenärer och turister.
 
Hotell Gillet har 29 bekväma rum, alla utrustade med moderna faciliteter som gratis Wi-Fi, plattskärms-TV och eget badrum. Hotellets restaurang serverar läcker mat baserad på lokala råvaror, och i baren kan du njuta av ett brett utbud av drycker och cocktails.
 
Hotellet har också en konferensavdelning som kan rymma upp till 20 personer, vilket gör det till en perfekt plats för affärsmöten och andra evenemang.
 
Köping är en pittoresk stad med många sevärdheter och aktiviteter. Hotell Gillet ligger i gamla stan, bara en kort promenad från stadens centrum, där du hittar butiker, restauranger och andra attraktioner. Köping ligger också nära många av regionens främsta sevärdheter, inklusive Gripsholms Slott och Mälaren.
 
Hotell Gillet är den perfekta platsen att bo på när du besöker Köping eller utforskar den vackra regionen runt omkring. Oavsett om du är på affärsresa eller semester, kommer du att uppskatta hotellets bekvämligheter, utmärkta läge och högkvalitativa service.